Kari Uusimäki

59

"Innovatiivisen ja monipuolisen elinkeinoelämän puolesta luonnonkauniissa Raaseporissa ja nuortemme turvallisen tulevaisuuden puolesta."

Olen IT-alan yrittäjä, joka asuu Backgrändissä. Olen työskennellyt urani aikana teollisuudessa, puolustusvoimissa, suurissa ulkomaisissa IT-yrityksissä ja myös suomalaisessa alan yrityksessä. Tehtäväni veivät minut Yhdysvaltoihin, useisiin Euroopan maihin ja useisiin Itä-Aasian maihin.
Vapaa-aikanani olen aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa ja olen luottamustehtävissä Karis-Pojo Svenska församlingissa.
Perheeni koostuu vaimosta, viidestä aikuisesta ja kolmesta alaikäisestä lapsesta.

Nimi: Kari Uusimäki
Syntymävuosi: 1962
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Backgränd
Titteli: Yrittäjä

Vaaliteemat

Yrittäminen ja työllisyys

Yritykset ja niiden työntekijät ovat tärkeitä kaupungin hyvinvoinnin kannalta. Paikalliset yrittäjät tarjoavat paikallisia palveluita sekä kaupungille että asukkaille, mikä on ympäristöystävällistä ja taloudellista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Meidän on suojeltava nuoria ja vastustettava syrjäytymistä hinnalla millä hyvänsä. Tarjoamalla monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja tukemalla työpaikkoja paikkakunnalla sekä tarjoamalla monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, kaupunki voi luoda turvallisen kasvun nuorille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Kaupungin hieno ja monipuolinen luonto on säilytettävä ja samalla mahdollistettava paikallinen elintarviketuotanto ja ulkoilu.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›