Petteri Kaleva

140

"Yhteistyöllä pidämme kaikki mukana rakentamassa viihtyisää kuntaa"

Hei! Olen 58 vuotias, eronnut 4 täysikasvuisen isä ja 2 lapsenlapsen isoisä. Olen työskennellyt valtion virkamiehenä 34 vuotta, josta 31 rikosseuraamuslaitoksessa talouspäällikkönä ja talousjohtajana. Saamme Suomessa olla iloisia siitä yhteiskunnasta, jonka olemme rakentaneet. Siinä näkyvät sellaiset arvot kuin demokratia, liberaali yhteiskunta ja yhteistyö. Ei kuitenkaan ole itsestäänselvää, että tällainen hyvä kehitys jatkuu ellemme aktiivisesti työskentele sen eteen. Silloin on tärkeää, että arvopohja on otollinen ja kyetään yhteistyöhön kaikkien vastuunkantajien kesken.

Nimi: Petteri Kaleva
Syntymävuosi: 1962
Kunta: Hämeenlinna
Kotipaikka: Hämeenlinna
Titteli: Talouspäällikkö

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvinvoiva kuntalainen on tärkein tavoite. Se pitää sisällään kaiken muun. Sitä voidaan lähestyä pitämällä muut tavoitteet tasapainossa niin talouden, koulutuksen, soten, urheilun ja kulttuurin kuin nuorten hyvinvoinnin ja viihtyisän, terveellisen ja kestävästi kehitetyn ympäristönkin osalta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Maailman lapsiystävällisin maa

Tulevaisuutemme on lapsissa ja nuorissa. On tärkeää, että tulevaisuudessakin on etuoikeus syntyä Suomeen ja miksipä ei vielä Hämeenlinnaan!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämän edellytykset luovat pohjan kaikelle muulle tärkeälle yhteiskunnan kehittämiselle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›