Ville Käldström

49

"Ole viisas - valitse Ville! "

Olen 29-vuotias, Pietarsaaresta kotoisin oleva, reipas ja nuori ehdokas. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista. Valmistuin vuonna 2017. Olen asunut Turussa kohta 10 vuotta ja haluan olla mukana rakentamassa parempaa huomista meidän kauniissa kaupungissamme. Luonteeltani olen kunnianhimoinen ja määrätietoinen. Haluan koko ajan kehittää omaa osaamistani ja seuraan tiiviisti mitä ympärillä, valtakunnassa ja maailmalla tapahtuu. Turku on minulle mieluinen kaupunki asua ja elää – toivottavasti sinullekin.

Nimi: Ville Käldström
Syntymävuosi: 1992
Kunta: Turku
Kotipaikka: Turku
Titteli: Työnvälityksen asiantuntija, merenkulku
Sähköposti: ville.kaldstrom@multi.fi
www: https://villekaldstromrkp.blogi.net/blog/
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Urheilu ja liikunta

Urheilu on lapsuudesta asti ollut minulle hyvin tärkeä asia, ehkä jopa tärkein. Urheilun kautta kasvaa yhteishenki, sosiaalinen vuorovaikuttaminen ja ennen kaikkea urheilu on äärimmäisen tärkeä asia jaksamiselle ja ihmiskeholle.

Turussa on tällä hetkellä hyvin liikuntamahdollisuuksia, mutta esimerkiksi pienempiä seuroja ei sovi unohtaa. Heille on myös löydyttävä vuoroja kohtuuhintaan.

Liikuntamahdollisuuksia on myös koko ajan kehitettävä ja Turusta pitää edelleen olla mahdollista ponnistaa maailman huipulle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Turun tulee pyrkiä olla kiinnostava ja houkutteleva kaupunki tehdä töitä ja asua. On selvitettävä, vastaavatko tämän päivän koulutukset yritysten työvoimatarpeita. Täsmäkoulutukset voisivat olla yksi vaihtoehto. Lisäksi on tärkeää, että maahanmuuttajat saataisiin vielä paremmin mukaan työelämään.

Hyvinvoinnista on syytä keskustella työpaikoilla. On tapahduttava asennemuutos, jotta ihmiset jaksaisivat ja haluaisivat olla mukana kauemmin työelämässä.

Keskustelu hyvinvoinnista pitää aloittaa jo varhaiskasvatuksessa. Turun tulee pyrkiä olla mukana ennaltaehkäisevissä toimissa (urheilu, kulttuuri, teatteri, musiikki, seniorit jne.).

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kotouttaminen

Rasismille ei ole tilaa. Kunnan ja valtion on pystyttävä vastaamaan maahanmuuttajan palvelutarpeeseen. Ei ole väliä onko kyseessä turvapaikanhakija, kiintiöpakolainen tai työperäinen maahanmuutto.

Kunnan ja sen asukkaiden on otettava huolta maahanmuuttajista, jotta saamme heidät mukaan työelämään ja sosiaaliseen yhteisöön.

Tarvitaan lisää panostusta kotouttamiskoulutukseen, sisältäen kielikoulutusta ja ammatillista koulutusta - ne ovat tukipilareita onnistuneessa kotouttamisessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›