Ida-Marie Jungell

108

"Pietarsaari tarvitsee enemmän nuoria naisia politiikkaan."

Motivoitu ja aktiivinen nuori nainen, asuu Pietarsaaressa ja todella innostunut kaupungin kehittämisestä. Opiskellut yhteisöpedagogiksi, työskentelee päivittäin Pietarsaaren Cityryhmässä keskuksen kehittäjänä ja illalla kilpailuvoimistelun valmentajana. Olen myös Jaakon Päivien toiminnanjohtaja ja rakastaa olla siellä, missä se tapahtuu.

Nimi: Ida-Marie Jungell
Syntymävuosi: 1993
Kunta: Pietarsaari
Kotipaikka: Pietarsaari
Titteli: Keskustankehittäjä, Kilpavoimisteluvalmentaja
Sähköposti: idajungell@gmail.com
www: http://idajungell.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Monet nuoret muuttavat pois opiskelemaan, ja unelma on, että he haluavat sitten muuttaa kotiin uudelleen. Niille, jotka eivät halua muuttaa, täällä on paljon hyviä koulutuksia, ja mikä parasta, paljon työmahdollisuuksia. Poliitikoiden tulisi varmistaa, että meillä on tarpeeksi asuntoja, turvallisia kouluteitä, tapahtumia, jotka houkuttelevat elämää kaupungin keskustaan ​​ja mikä tekee Pietarsaaren kaupungin, jonka haluat kutsua kotikaupungiksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Sydämeni on intohimoinen urheilusta ja kulttuurista, kaikenlaisista tapahtumista. Urheilu Pietarsaaressa on merkittävä tekijä lasten ja nuorten hyvinvoinnissa, integraatiossa, kielen vuorovaikutuksessa ja ilossa. Meidän pitäisi investoida siihen, että kaikilla on samat mahdollisuudet urheiluun, ja kehittää meillä olevia urheilupaikkoja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvo

Pietarsaaren valtuustossa on vain 30% naisia ​​ja keski-ikä 53 vuotta. Se kertoo paljon päätöksentekoelimistä, ja haluan todellakin muutoksen siihen. Tarvitsemme lisää nuoria naisia ​​politiikassa, ja jos et itse halua mukaan, voit äänestämää minua, jotta voin jatkaa työskentelyä niin, että myös nuorten naisten ääni on mukana politiikassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›