Julian Garner

18

"Elämä on paikallista!"

Kasvoin Lontoossa, mutta suurimman osan aikuisiästäni olen asunut Pohjolassa. 1998 muutin Norjasta Suomeen ja asetuin asumaan Fiskarssiin suomalais-brittiläisen perheeni kanssa. Täällä jatkoin uraani dramaturgina, ohjaajana, opettajana sekä kulttuurialan yrittäjänä. Siitä asti, kun perustin CulturaMobila ry:n olen voinut yhdistää yhteisötaidetyön pienissä yhteisöissä sekä ammattteattereissa työskentelyn isommissa keskuksissa kuten Helsinki, Edinburgh, Budapest, Toronto ja Lontoo. Työni takia matkustan paljon. Pidän tästä, mutta odotan aina kotiin paluuta Etelä- Uusimaahan, missä olen asunut pisimpään ja ollut onnellisempi, kuin missään muussa paikassa.

Kulttuuri sisältää minulle paljon muutakin kuin taiteet. Kulttuuri pitää sisällään yhteisiä ajattelutapoja, arvoja, päämääriä sekä toimintatapoja mitkä muovaavat eri ryhmien tai yhteiskunnan tapaa elää. Kulttuurimme heijastuu siinä miten syömme, pukeudumme, leikimme, teemme kauppaa, viljelemme maata, kasvatamme lapsia, hoidamme vanhuksia sekä siinä mistä puhumme, Itse asiassa myös siinä miten kerromme tarinoita tai hoidamme politiikkaa. Terve kulttuuri on sellaista, missä kuunnellaan ja kunnioitetaan kaikkia yhteiskunnan jäseniä riippumatta heidän asemasta, kokemuksista tai kiinnostuksen kohteista, Terve kulttuuri tähtää ymmärrykseen ja yhteiseen oivaltamiseen ilman ennakkoluuloja ja -asenteita.

Tämä on siis perspektiivini ja se, minkä puolesta aion työskennellä kandidaattina kuntavaaleissa 2021. Uskon, että yli 40 vuoden kokemukseni eritaustaisten ihmisten parissa työskentelystä, antaa minulle hyvän pohjan kehittää asuinaluettamme ja tuoda panokseni paikalliseen politiikkaan.

Nimi: Julian Garner
Syntymävuosi: 1956
Kunta: Raasepori
Sähköposti: juliangarner56@gmail.com
Puhelinnumero: +358407209345

Vaaliteemat