Juhana Laine

67

"Kaarinan tulee olla vetovoimainen erilaisille yrityksille kasvaa ja kehittyä. Elinvoimaiset yritykset luovat Kaarinaan lisäarvoa, työpaikkoja ja hyvinvointia. Lakisääteiset palvelut on turvattava kaikille niitä tarvitseville kaupunkilaisille, erityisen tärkeäksi koen lasten ja nuorten hyvinvoinnin. "

49-vuotias perheenisä Voivalasta, vaimo ja kaksi yläasteikäistä tytärtä.
Toimin avainasiakaspäällikkönä liikemaailmassa. Harrastuksena mökkeily, lasten harrastusten tukeminen ja koiran kanssa ulkoileminen.

Nimi: Juhana Laine
Syntymävuosi: 1971
Kunta: Kaarina
Kotipaikka: Kaarina
Titteli: Avainasiakaspäällikkö

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Meidän tulee tarjota lapsille ja nuorille viihtyisä päiväkoti- ja kouluympäristö, joka tukee oppimista ja edistää hyvinvointia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Meidän tulee taata edellytykset investoinneille ja yrittäjyydelle. Kaavoituksen ja maankäytön tulee tukea yritysten perustamista. Elinvoimaiset yritykset luovat kaupungille lisäarvoa, työpaikkoja ja hyvinvointia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Kaikenikäisille Kaarinalaisille tulee olla riittävät ja monipuoliset mahdollisuudet liikkumisen ja mielekkääseen harrastamiseen. Leikkipuistojen, ulkoilureittien, viheralueiden ja urheilusuorituspaikkojen tulee olla helposti saavutettavia ja turvallisia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›