Johanna Vendelin

756

"Vapaampi kaupunki – paremmat palvelut"

Olen sitoutumaton arvo- ja talousliberaali. Toimin aineenopettajana espoolaisessa yläkoulussa. Entiseltä ammatiltani olen tutkija. Koulutus ja tiede ovat siksi vahvinta osaamisaluettani. Haluan edistää koulutusmyönteisyyttä. Helsingin viheralueiden suojelu on myös lähellä sydäntäni. Rakennetaan korkeammalle ja suojellaan viheralueet. Kaupunkia tulee kehittää asukkaiden hyvinvointi edellä, turvaten laadukkaat palvelut kaikille eri väestöryhmille.

Nimi: Johanna Vendelin
Syntymävuosi: 1971
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Filosofian tohtori, opettaja
Sähköposti: johanna.vendelin@liberaalipuolue.fi
www: http://johannavendelin.net/

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kaupungin tulee keskittyä ydinpalveluihinsa. Laadukkaaseen varhaiskasvatukseen, koulutukseen, vanhustenhoitoon ja terveydenhuoltoon panostamalla takaamme hyvinvoinnin tulevaisuudessakin. Säästöt tulee hakea muualta, kuten pidättäytymällä uusista olympiastadionin remonteista ja länsimetroista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Elinvoimaisen kaupungin tulee tarjota erinomaiset puitteet yrittäjyydelle. Terveysturvallisuuteen ja asukkaiden viihtyvyyteen tulee panostaa, vain siten takaamme kaupungin vetovoiman ja houkuttelevuuden. Pidetään kiinni hyvistä veronmaksajista ja pidetään talouden pyörät pyörimässä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Kannatan vapaata kouluvalintaa kaupungin sisällä. Oppiainepainotuksen monipuolisuus ja kansainväliset, monikieliset koulut ovat oleellinen osa kaupungin houkuttelevuutta myös lapsiperheiden silmissä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›