Johan Bärnlund

17

"Mielestäni Kaskisissa on potentiaalia ja haluan olla mukana luomassa vielä parempaa paikkaa meille kaikille."

Olen Johan Bärnlund, 41-vuotias naimisissa oleva kahden lapsen isä.
Työskentelen Närkossa työnjohtajana. Vapaa-ajalla toimin valmentajana Kaskisten IK:n miesten joukkueessa ja Kraftin vuonna 2012 syntyneille pojille.

Nimi: Johan Bärnlund
Syntymävuosi: 1979
Kunta: Kaskinen
Kotipaikka: Kaskinen
Titteli: Työnjohtaja

Vaaliteemat

Varhaiskasvatus

Menossa olevalla toimikaudella toimin sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Olemme hyvän yhteistyön kautta onnistuneet ylläpitämään toimivaa peruspalvelua talouden puitteessa. Haluan jatkossakin jatkaa työtä sen varmistamiseksi, että päivähoito ja koulu on turvallinen ja viihtyisä paikka lapsille, opettajille ja muulle henkilökunnalle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Senioriystävällinen yhteiskunta

Emme saa unohtaa ikäihmisten hyvinvointia ja tarpeita. Kaupungin on panostettava ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin jotta ikäihmiset pystyisivät mahdollisimman pitkään asumaan kotona. Kaupungin pitäisi myös tarjota sopivia asumismuotoja ikäihmisten tarpeiden mukaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvin voivat asukkaat ja yritykset antavat meille hyvät edellytykset houkutella uusia Kaskislaisia kaupunkiimme. Mielestäni Kaskisissa on potentiaalia ja haluan olla mukana luomassa vielä parempaa paikkaa meille kaikille. Saavuttaaksemme näitä päämääriä meidän on saatava hyvin hoidettu ja tasapainossa oleva talous.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›