Jessica Sivunen

620

"Paremman koulun puolesta"

Naimisissa oleva, kaksikielisen perheen kahden lapsen äiti. Kiinteistöalalla. Perheen 9 ja 6-vuotiaat lapset sekä heidän vapaa-ajan aktiviteetit vievät arkea. Aktiivinen lasten koulun vanhempainyhdistyksessä sekä kunnallispolitiikassa Länsi-Vantaalla. Aktiivinen lenkkeilijä ja luontoihminen. Myös musiikki on aina ollut tärkeä osa elämääni, tavalla tai toisella.

Nimi: Jessica Sivunen
Syntymävuosi: 1980
Kunta: Vantaa
Kotipaikka: Vantaa
Titteli: Isännöitsijä
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Paras koulu

Hyvinvoivat oppilaat, sekä innostavat opettajat ovat minulle tärkeitä aiheita. Kaikilla tulisi olla oikeus kouluun, jossa kaikki viihtyvät, niin oppilaat kuin opettajatkin, ilman kiusaamista. Opettajilla tulisi olla riittävästi resursseja ja voimia hoitaa työnsä niin, että kaikilla on hyvä olla. Myös koulurakennuksen tulisi olla ns. terve. Tämä on iso ongelma Vantaalla, kun moni koulu kärsii mm. huonosta sisäilmasta ja homeesta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Urheilutoimintaa tulee olla kaikkien saatavilla kohtuullisella hinnalla, etenkin tarjontaa sellaisille perheille, joilla vaikeaa taloudellisesti. Myös heillä tulee olla mahdollisuus hyvinvointiin. Mahdollisuus lapsille harrastaa ilmaiseksi esim. koulun yhteydessä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›