Jessica Lerche

25

"Turvallisen, aktiivisen ja viihtyisän Kauniaisten puolesta, sekä parasta mahdollista palvelua ja hoitoa niille, jotka sitä eniten tarvitsevat! "

Kasvatustieteiden maisteri ja kahden aikuisen tyttären äiti.
Työskentelen kehityspäällikkönä Luckan ry:ssä (lapset ja nuoret, haavoittuvat ryhmät, maahan muuttaneiden kotouttaminen)
Aiemmin toimin pedagogisena johtajana ammattikorkeakoulu Arcadassa, ja sitä ennen toiminnanjohtajana nuorisopaja SVEPS:ssä. Olen myös aktiivisesti toiminut kiusaamisen vastaisessa työssä lasten ja nuorten parissa.
..Nuorena työskentelin Kauniaisten ensimmäisenä jengityöntekijänä kaupungin kaduilla (etsivä nuorisotyö), ja olen ylpeä siitä että olen saanut olla mukana järjestämässä toimintaa - erityisen tärkeää ennaltaehkäisevää toimintaa
Mukana tukemassa lapsia ja nuoria sekä kulttuuri- että yhdistystoiminnassa.

Miksi asetun uudelleen ehdolle?

Koronakriisin myötä ymmärrän entistä paremmin lähiyhteisön merkityksen haavoittuvassa ja vaikeassa tilanteessa. Haluan kääriä hihat ja tehdä töitä paremman yhteiskunnan eteen niissä asioissa, jotka osaan ja tiedän parhaiten!
Vartuin nuoruudesta lähtien Kauniaisissa, olen synnyttänyt ja kasvattanut lapseni täällä sekä haudannut vanhempani tänne, ja olen työskennellyt sekä toiminut aktiivisesti yhdistyselämässä, ja kuntapolitiikassa kolme kautta.

Luottamustehtävät:

Jäsen hallituksissa ja ohjausryhmissä, jotka tukevat lasten ja nuorten toimintaa, kulttuuri- ja yhdistyskentällä, sekä päihteiden väärinkäytön torjumisen ryhmissä
Muutamia tehtäviä: Kunnanvaltuuston jäsen 1997-2009, koulu-, sivistys- tai nuorisolautakunta, 1997-2017, Kauniaisten vanhusneuvosto 2013-15, Puoluevaltuuston varajäsen RKP 2017-2020, opetus- ja varhaiskasvatusvaliokunta, varajäsen 2018-

Vahvuuteni:
Ennaltaehkäisevä työ, lasten ja nuorten parissa tapahtuva kiusaamisen vastainen työ
Laaja osaaminen 3 sehtorista ja järjestömaailmasta
Projektiammattilainen erityisesti monialaisissa kehittämisprojekteissa sekä varainhankinnan asiantuntija (erityisesti EU-projektit)
Koulutus- ja kulttuurikysymykset

Nimi: Jessica Lerche
Syntymävuosi: 1963
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: kasv.maist, kehityspäällikkö
Sähköposti: jessica.lerche@grankulla.fi
Puhelinnumero: 0503733925
Jäsenenä: