Jenny Snellman

89

"Viisaita maanläheisiä päätöksiä meidän kaikkien parhaaksi - Meidän kotiseutumme, Meidän Kirkkonummi."

Olen positiivinen ja uuttera 2 lapsen äiti joka saa asioita tapahtumaan ja on tottunut niin työelämästä kuin vapaa-ajalta pöyrittämään monta asiaa ja detalia samanaikaisesti käsissään. Olen parhaimmillani ongelmanratkaisijan ja teen aina päätökseni faktoihin pohjautuen, ensin kerättyäni infoa eri monipuolisesti eri näkökulmista.
Ammatiltani olen kone- ja tuotantoinsinööri ja työskentelen yksityisellä sektorilla projektivastaavan roolissa. Lisäksi olen suorittanut perusopinnot pedagogiikassa.
Vapaa-ajallani toimin Kyrkslätt Idrottsförening rf. sekä käsipallojaoston puheenjohtajana sekä olen aktiivisesti mukana Bobäcks skolanin vanhempainyhdistyksessä.

Nimi: Jenny Snellman
Syntymävuosi: 1981
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Jorvas
Titteli: Insinööri
Sähköposti: jennycsnellman@gmail.com
Puhelinnumero: 0405675183

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Meidän tulee rakentaa kunnasta toimiva taloudellisesti terve paketti joka tulee vaatimaan suurempia strukturallisia muutoksia koska vaikka veroäyriä nostettaisiin se näkyisi kuitenkin vain muurahaisena isossa kuvassa.
Oppilaille terveet koulut on kuitenkin taattava, kenenkään terveydellä ei saa leikkiä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Tähän on panostettava, Kirkkonummen liikuntavelka voi olla pahimmillaan 55milj. Euroa tuoreen Olympiakomitean julkaiseman raportin mukaisesti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›