Jenny Fredrikson

592

"Espoon on säilytettävä luonnonläheisyytensä ja laajat viheralueensa. Parannusta tarvitaan liikenteen suunnittelussa niin, että kevyen liikenteen turvallisuus on ykkösprioriteettina. "

Asun Nöykkiössä mieheni, tyttäreni ja koiramme kanssa. Olen lakimies ja työskentelen oikeuslaitoksen piirissä. Vapaa-aikanani puuhailen koiran kanssa, bongailen lintuja, kiipeilen boulder-hallissa ja kesäisin melon Espoon saaristossa.

Nimi: Jenny Fredrikson
Syntymävuosi: 1981
Kunta: Espoo

Vaaliteemat

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Ilmasto- ja ympäristöasioissa on paljon tehtävää paikallisella tasolla. Espoossa tarvitaan liikennesuunnittelua, joka antaa kevyen liikenteen tarpeille enemmän painoarvoa. Julkisessa liikenteessä pitää palata samalle palvelutasolle, joka meillä oli ennen Länsimetroa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Kunnan on pidettävä huolta asukkaista, jotka jo asuvat Espoossa. Rakentamisessa on pidettävä huoli, ettei viihtyisiä ja terveellisiä asumisympäristöjä vaaranneta. Luonnonläheisyys ja viheralueet ovat edellytyksenä asukkaiden hyvinvoinnille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Kaikilla lapsilla on oikeus turvalliseen ja motivoivaan kouluun. Tarvitaan osaavaa henkilökuntaa ja toimivia koulurakennuksia.

Myös koulumatkan on oltava turvallinen. Koulujen ympärille tarvitaan jalkakäytäviä, pyöräteitä ja autoliikenteen järkevää ohjausta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›