Jan Lindholm

36

"Kehittyvän Raaseporin puolesta!"

Olen yrityskonsulttina ja Raaseporin Yrittäjien puheenjohtajavuosinani työskennellyt kaupungin ja yritysten yhteistyön kehittämiseksi. Sitä työtä haluan jatkaa. Myös kulttuuri- ja urheilutoiminta ovat lähellä sydäntäni.

Olen asunut Raaseporissa lähes 25 vuotta. Olen naimisissa, perheessämme on yhteensä neljä aikuista lasta ja viisi kouluikäistä lastenlasta.

Nimi: Jan Lindholm
Syntymävuosi: 1952
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Yrittäjä, dipl ins
Sähköposti: jan.lindholm@iki.fi

Vaaliteemat

Kaupungin tulee tuottaa palvelunsa tehokkaasti, mielellään paikallisia yrityksiä hyödyntäen. Kaupungin organisaation keventämiseen tulisi ryhtyä, kuntaliitosten jäljiltä se on edelleen raskas.

Kaupungissa toimivat, menestyvät yritykset luovat työpaikkoja ja hyvinvointia, maksavat veroa myötävaikuttaen kaupungin talouden tervehdyttämiseen. Kaupungin tulee panostaa yritystoiminnan edellytysten parantamiseen.

Hyvinvoivat asukkaat

Mennyt koronavuosi on osoittanut sosiaalisten kontaktien merkityksen hyvinvoinnillemme. Raaseporin palvelutarjonta on tärkeä tällaisten
kontaktien edistäjä. Monipuolinen kulttuuri-, urheilu-/liikunta- ja luontopalvelutarjonta antaa meille mahdollisuuden harrastaa ja voida hyvin!

Laaja tarjonta lisää myös Raaseporin houkuttelevuutta sekä turisti- että potentiaalisena asumiskohteena.

Terveydenhuollon palveluilla on suuri merkitys. Vaikka vastuu niistä siirtyy kunnalta pois, on tärkeätä työskennellä toimivien lähipalvelujen puolesta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›