Helen Honkasaari

38

"Kotona Turussa"

Sosiaaliliberaali. Feministi. Suomenruotsalainen. Kuntapoliitikko. Nämä ovat käsitteitä joiden takana seison ja jotka kuvaavat minua.

Olen koulutukseltani historioitsija ja haluan ottaa osaa keskusteluun siitä minkälainen paikka kotikaupunkini Turku on.
Mielestäni hyvä päätöksenteko edellyttää kykyä esittää kysymyksiä asianmukaisilla areenoilla kun on tarve. Me Turussa olemme pian suurten taloudellisten kysymysten äärellä ja tällöin minä haluan tukea hyvinvoivan kulttuurikaupungin säilymistä. On tärkeää että turvaamme korkeatasoisen koulutuksen kaikilla asteilla, palvelut ja merkitykselliset työllistymismahdollisuudet ja vapaa-ajanvieton.

Olen ehdolla kunnallisvaaleissa jo toista kertaa. Olen viimeisen kauden istunut kasvatus- ja opetuslautakunnan vara-jäsenenä ja kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varsinaisena jäsenenä, sekä vaikuttanut monikulttuurisuusneuvoston jäsenenä.

Nimi: Helen Honkasaari
Syntymävuosi: 1989
Kunta: Turku
Kotipaikka: Turku
Sähköposti: helen.honkasaari@turku.fi

Vaaliteemat

Paras koulu

Meillä on monia haasteita koulutuskentällä Turussa ja nämä ongelmat pitää ratkaista. Meidän pitää investoida terveellisiin ja asianmukaisiin koulutaloihin tulevalla kaudella ja löytää nopeita ratkaisuja tilanpuutteeseen ja sisäilmaongelmiin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Emme voi tinkiä hyvinnoinnista poikkeusaikoina! Kuntalaisten hyvinvoinnin tulee olla prioriteetti etenkin kun monilla menee huonosti, etenkin nuorilla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kulttuuri

Meidän pitää vaalia Turun perintöä kulttuurikaupunkina. Meidän tulee tukea taide-ja kulttuurikenttää näinä aikoina. Taide ja kulttuuri lisäävät hyvinvointiamme ja auttavat käsittelemään aikamme vastoinkäymisiä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›