Annina Hollmén

17

"Elävän ja eteenpäinpyrkivän Loviisan puolesta. "

Olen 41-vuotias kolmen lapsen äiti. Asun Köpbackassa Loviisassa. Ammatiltani olen farmaseutti mutta nykyään työskentelen koulunkäynninohjaajana.

Vapaa-aikana viihdyn luonnossa, merellä ja jalkapallokentän laidalla. Käsityöt ja kirjat ovat minun tavat rentoutua.

Viimeisessä vaalissa ääneni riittivät ainoastaan sijaispaikalle valtustoon, mutta olen saanut vaikuttaa istumalla maakuntalautakunnassa ja Loviisan kansalaisopiston johtokunnassa. Sekä varajäsenenä rakennus- ja ympäristölautakunnassa byggnads- och miljönämden.

Haluan mielelläni jatkaa Loviisan edun mukaista työtäni.

Nimi: Annina Hollmén
Syntymävuosi: 1979
Kunta: Loviisa
Kotipaikka: Köpbacka
Titteli: Farmaseutti, koulunkäynninohjaaja

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvinvoivat asukkaat on saatava sairaanhoidon omasta kunnasta. Erityissairaanhoidon taas pitää saada niin läheltä kun mahdollista. Tästä syystä Porvoon siaraala on säilytettävä ja kehitettävä. Hyvin tärkeä osa hoidosta on se että jokaisella pitäisi olla oikeus ymmärtämään mitä hoitoa saadaan. Tästä syystä meidän on edelleen vaadittava että sairaanhoidon henkilökunta osaa sekä suomea että ruotsia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Loviisalla on viime aikoina ollut taloudellisesti vaikeat ajat. Jotta voisimme jatkossakin ylläpitää hyvälaatuisia palveluja tarvitsemme kuitenkin järkevän talouden. Vaikeina aikoina talouden on pidettävä tasapainossa niin että me myös tuetaan elinkeinoelämän kehittymistä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Jotta saisimme enemmän tuloja kunnan työttömyys on saatava pienemmäksi. Tämä on tapahduttava siten että huokuttelemme Loviisaan uusia yrityksiä ja yrittäjiä ja sitä kautta luomme uusia työpaikkoja kaupungissa. Toinen tärkeä osa työttömyyttä on mahdollisuuksia matkustamaan töihin toisiin kaupunkeihin. Tällä hetkellä kollektiivinen liikenne kuitenkin on miltei olematon mikä vaikeuttaa m atkustamista töihin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›