Martin Heinrichs

598

"Aktiivisena espoolaisena haluan päästä vaikuttamaan kaupunkimme asioihin - erityisesti lähiympäristömme, palveluidemme ja taloutemme kehitykseen."

Aion toteuttaa vanhan unelmani olla ehdokkaana kunnallisvaaleissa ja päästä vaikuttamaan asioihin konkreettisesti nyt kun olen juuri siirtynyt eläkkeelle. Työurani olen tehnyt talouden ja hallinnon alalla. Minulla on ollut useita vapaaehtoistoimia.
Olen kahden aikuisen pojan isä ja kuuden lapsenlapsen fafa. Seuraan heidän kaikkien kehitystä lähituntumassa. Olen aktiivinen luonnossa liikkuja ja rotari. Asumme vaimoni Maritan kanssa Mankkaalla.

Nimi: Martin Heinrichs
Syntymävuosi: 1955
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Espoo - Mankkaa

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvin hoidettu kuntatalous varmistaa sen että verorahojamme käytetään tehokkaasti. Emme voi elää yli varojemme ja veronkorotukset eivät saa olla automaatti koronneiden kustannusten kattamiselle. Kunnan tulee kehittää organisaatioonsa ja esim. ostojensa tehokkuutta. Talouden vahva perusta syntyy siitä että talouselämällä on edellytyksiä palkata.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Ovatko lapsiperheet jättämässä Espoon? Kaiken ikäisillä tulee olla yhtäläiset mahdollisuudet asua kaupungissamme. Me emme saada kadottaa Espoon ainutlaatuista asumisympäristöä. Rakentamisen tulee olla tasapainossa ja perustua vahvuuksiimme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Kaupunkimme asukkaiden hyvinvointi koostuu monesta eri asiasta - hyvästä palvelusta, koulutuksesta, harrastusmahdollisuuksista, viheralueista, hyvistä liikenneyhteyksistä jne. Koronan laantuessa on meidän erityisesti pidettävä huolta siitä että meidän terveydenhuoltomme takaa kaikille hyvän hoidon ja että vanhusten huolto toimii.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›