Hans Frantz

72

"Haluan satsata seuraaviin asioihin: 1. Realismiin perustuvaan paikallispolitiikkaan 2. Kehitykseen, joka ei tähtää pelkästään teknisiin innovaatioihin, vaan myös sellaiseen, joka kehittää ihmisläheisiä ratkaisuja, kuten sosiaali- ja terveydenhuoltoa, koulutusta sekä kulttuuria 3. Työllistämisen edistämisen ratkaisuihin "

Koko ammattiurani aikana olen toiminut sosiaali- ja terveydenhuollon parissa; virkamiehenä, yliopettajana (sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto) sekä luottamusjäsenenä.
Päätöksentekijänä olen ollut sekä sosiaali- että terveyslautakunnan jäsen, sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen ja viimeiset kaksi toimikautta sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajana. Olen myös toiminut kahden poliittisen, koko maakuntaa kattavan ohjausryhmän puheenjohtajana.
Olen myös saanut olla mukana alusta alkaen rakentamassa Pohjanmaan hyvinvointialuetta, joka nyt on aloittanut toimintansa mutta toden teolla vuodesta 2022. Toivon saavani jatkaa tässä tehtävässä ja nähdä lopputuloksen.
Sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävien lisäksi opetukseen liittyvät asiat kiinnostavat minua

Nimi: Hans Frantz
Syntymävuosi: 1948
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: Valtiotieteiden lisensiaatti, virallinen kääntäjä
Sähköposti: hasse.frantz@gmail.com
Puhelinnumero: +358503238976

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvin hoidettu talous mahdollistaa sellaisen Vaasan rakentaminen, jossa voidaan satsata resursseja sellaiseen, joka myötävaikuttaa hyvinvoiviin kuntalaisiin (sosiaali- ja terveydenhuolto, koulutus, kulttuuri, urheilu). Vallitsevissa olosuhteissa on tärkeää, että resurssit satsataan oikein. Sen puolesta haluan tehdä työtä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›