Christoffer "Toffe" Hällfors

33

"Haluan että kaikki sipoolaiset voivat hyvin!"

Olen 34-vuotias sipoolainen pienen tyttären isä. Olen valtiotieteiden maisteri, valmistunut Åbo Akademi Vaasasta ja työskentelen politiikka- ja data-analyytikkona puolueella. Olen aktiivinen metsästäjä sekä metsänomistaja. Olen alunperin kotoisin Lapinjärveltä missä olin mukana kunnanvaltuustossa 10 vuotta joista 2 myös kunnanhallituksen puheenjohtajana. Olen myös aktiivinen reserviläinen ja johdan minun joukko-osastoni kiltaa. Olen mukana koska haluan hoitaa meidän yhteistä kuntaa niin että kaikilla on mahdollisimman hyvin olla ja elää Sipoossa.

Nimi: Christoffer "Toffe" Hällfors
Syntymävuosi: 1986
Kunta: Sipoo
Kotipaikka: Sipoo | Kirkonkylä
Titteli: Analyytikko, VTM
Sähköposti: toffe@toffe.fi
Puhelinnumero: 0405610970
www: https://www.toffe.fi

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kunnan tärkeimpiä tehtäviä on pitää huolta asukkaistaan niin että ne voi hyvin, vauvasta vaariin. Kun enemmän meistä voi hyvin säästämme samalla yhteiskunnan resursseja kun tarvitaan vähemmän kalliita sosiaali- ja terveyspalveluja. On kuitenkin tärkeää että hoitoa on saatavilla silloin kun sitä tarvitaan ja mitä nopeammin hoitoa saa sitä vähemmän hoitoa tarvitaan. On kuitenkin tärkeää että panostamme resursseja ennaltaehkäisevään hoitoon sen takia että se säästää meidän kaikkien resursseja sekä terveyttä pitkässä juoksussa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Koulu on isoin osa kuntaa joka jää jäljelle jos sosiaali- ja terveysuudistus menee läpi nyt suunnitelulla tavalla. On tärkeää että voimme tarjota meidän lapsille ja nuorille korkealaatuisen koulutuksen niin että ne saavat mahdollisimman hyvän alun elämälle ja että niillä olisi kaikki mahdollisuudet edessä kun ne päättävät peruskoulun. Koulu pitää myös olla turvallinen paika meidän lapsille ja nuorille missä niillä on yhtäläiset mahdollisuudet oppia olemaan hyviä kansalaisia meidän yhteisessä yhteiskunnassa. Meidän pitää pystyä myös tarjoamaan hyvä varhaiskasvatus niin että meidän pienimmillä on turvallinen paikka aloittaa oppimisen ja myös että vanhemmat voivat hyvin mielin palata työelämään. Tämä on myös olennaista että perheet ottavat askeleen perustaakseen perhettä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Haluan kehittää kuntaa oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Sipoo kasvaa vahvasti ja on potentiaalia kasvaa vielä enemmän, mutta kasvu pitää tapahtua kestävällä tavalla. Sipoolla pitää mahdollistaa erilaisia asumismuotoja kuntalaisilleen ja sitä pitää kehittää paremmin. Ympärillä on jo monta kaupunkia joka tarjoaa kaupunkiasumista ja kerrostaloasumista saman kaavan mukaan. Ainoa asia miten voimme tehdä näissä asumismuodoissa on kilpailla hinnan kanssa ja tarjota halvempaa asumista näissä muodoissa. En ole kuitenkin valmis myymään Sipoota halvalla ja meidän pitäisi valita millaisia asumismuotoja haluamme tarjota. On tärkeää myös että mahdollistamme rakentamisen kylillä. Kunta pitäisi olla mahdollistaja, eikä estäjä kun puhutaan rakentamisesta. Kehitys ei tarkoita kehitystä huonompaan!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›