Tarja Häll

73

""Perhe-työllisyys-kunnan palvelut-nuoriso ja vanhukset-luonto ja ympäristö-terveydenhoito-rauha ym. - ne ja me kaikki, olemme tärkeitä!""

Naimisissa, kaksi aikuista lasta, kokenut kunnallispoliitikko, ehdokkaana yhdeksännen kerran. Työskennellyt konttoristina, kirjanpitäjänä, laskentapäällikkönä, taloushallinnossa yli 40 vuoden työkokemuksella. Pidän luonnossa vaeltamisesta, eri liikunta ja perinnekursseista esim. poimia sieniä, tehdä maalaisjuustoa, leipoa karjalanpiirakoita ym. Eri yhditystoiminnat ovat tärkeitä esim Martta, Folkhälsan, Nuorisoseura ym. on kiva tehdä yhteistyötä eri ihmisten kanssa ja pidän myös haasteista

Nimi: Tarja Häll
Syntymävuosi: 1960
Kunta: Pedersören kunta
Kotipaikka: Lappfors, Pedersöre
Titteli: Ekonomiadministratör/Taloushallinto
Sähköposti: tarja.hall@pedersore.fi
Puhelinnumero: 0400966755

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

On tärkeää, että kaikki kuntalaiset voivat hyvin, on hyvät toimivat lastentarhat, koulut ja työllisyys myös vanhusten hoito ja toimiva terveydenhoito tärkeitä. Täytyy kehittää ja hoitaa koko Pedersöreä.

On tärkeää, että hallintoa ja yritystoimintaa seurataan ja hoidetaan hyvin, siten, että ekonomía kuluja vastaan pysyy tasapainossa. ja että kaikella yritystoiminnalla on mahdollisuus asettua seudulle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

On tärkeää, että kunnassa investoidaan uusiin kouluihin täten mahdollistetaan opetusmateriaalien ja tilojen ajassa seuraaminen sekä terveet viihtyisät tilat opiskelijoille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kulttuuri

Pedersören kunnassa on satsattava ja vaalittava kulttuuria, tämä luo Pedersöreläisille tunnetta kuulua ja rakentaa kuntaa yhteisesti sekä antaa asukkaille vapaa-ajan virikkeitä sekä selvän tarkoituksen eri harrastuksille ja kultturi myös monesti yhditää eri ikäpolvia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›