Charlotta Häggblom

66

"Kaarinassa tarvitaan nyt panostusta yhteistyöhön, päivähoitoon, kouluun, sosiaaliturvaan ja ruotsinkielisiin palveluihin!"

Olen ulospäin suuntautunut ja luotettava henkilö, joka pitää yhteistyöstä muiden kanssa. Viihdyn luokanopettajana ja minusta on erittäin antoisaa olla tekemisissä oppilaiden kanssa joka päivä. Olen koulutukseltani myös kieltenopettaja ja olen tehnyt tutkimustyötä lasten kirjallisuuden käyttämisestä opetuksessa, lasten lukemisesta ja kirjoittamisesta, kielten opetuksesta sekä monikulttuurisuus- ja suvaitsevaisuuskasvatuksesta. Viihdyn myös kehittämistehtävien ja hallinnollisten koulutustehtävien parissa.

Nykyisen vaalikauden aikana olen ollut sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen sekä kaupunginvaltuuston varajäsen. Olen myös ollut varajäsenenä saaristotoimikunnassa.

Minun sydäntäni lähellä ovat erityisesti kysymykset jotka koskevat päivähoitoa ja koulua sekä lasten ja nuorten, perheiden sekä vanhusten terveyttä ja hyvinvointia. Toivon voivani jatkaa työtä kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistämiseksi ja ruotsinkielisten sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoamiseksi.

Vapaa-ajallani viihdyn yhdessä perheeni kanssa. Ystävät ja sukulaiseni ovat myös minulle tärkeitä. Harrastan musiikkia, kulttuuria eri muodoissa, lukemista sekä koti- ja puutarhatöitä.

Nimi: Charlotta Häggblom
Syntymävuosi: 1972
Kunta: Kaarina
Kotipaikka: Kaarina
Titteli: Kasvatustieteiden maisteri ja filosofian tohtori/LUOKANOPETTAJA
Sähköposti: charlotta.haggblom@kaarina.fi