Peter Hackman

670

"Koulutuksen rahoituksen lisääminen kaikilla tasoilla, varhaiskasvatuksesta alkaen, kouluihin, ammatillisiin oppilaitoksiin ja korkeakouluihin, on investointi tulevaisuuteen."

Olen kahden pienen 1,5- ja 4-vuotiaan lapsen isä ja vanhempi tutkija, molekyyligenetiikan dosentti. Mielestäni tutkimus ja koulutus ovat hyvin tärkeitä yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta. Olen ulospäin suuntautuva ja aktiivinen, olen matkustanut paljon ja asunut muun muassa Japanissa ja Ruotsissa. Nyt kun pandemia on (toivottavasti) hiipumassa on tärkeää saada kaikki yhteiskunnan eri alat taas käyntiin, jotta Helsingistä tulisi jälleen dynaaminen ja toimiva kaupunki.

Nimi: Peter Hackman
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Tutkija, dosentti
www: https://hackman2012.wordpress.com

Vaaliteemat

Varhaiskasvatus

Koulutukseen on investoitava enemmän kaikilla tasoilla varhaiskasvatuksesta lähtien. Se on satsaus tulevaisuuteen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lukio ja ammattillinen koulutus

Lukiokoulutukseen, ammatilliseen koulutukseen ja korkeakouluihin pitäisi satsata enemmän, koska se on tärkeää Suomen tulevaisuuden työmarkkinan kannalta. Myös ruotsin kielellä opiskeluun pitäisi olla hyvät mahdollisuudet.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kotouttaminen

Helsingistä on tulossa koko ajan monikulttuurisempi kaupunki. On tärkeää, että kaikki sukupuolesta, etnisestä tai kulttuurisesta taustasta riippumatta voivat opiskella ja työskennellä ja osallistua siten aktiivisesti yhteiskuntaan. Siksi on myös estettävä rakenteellinen rasismi eli se, että työpaikan saaminen etnisen taustan vuoksi voi olla vaikeampaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›