Ben Grundström

11

Terve! Olen 45-vuotias kahden lapsen isä Koskenkylästä. Olen työskennellyt poliisina vuodesta 1998 ja kaksi viimeistä valtuustokautta olen istunut jäsenenä Loviisan perusturvalautakunnassa.

Tärkeinä asioina kunnassa pidän koulutusta, perusturvaa sisältäen sosiaalityön ja terveydenhoidon, mahdollisuuden harrastaa erilaisia harrastuksia tai liikuntaa sekä tehokkaan hallinnon kunnassa.

Kunnanhallinnon tulisi olla tehokas, suunnitelmat huoliteltuja ja lupahallinnon rakentamiselle nopeaa jotta ihmiset tai yritykset voivat saada rakennuslupia. Toki rakentamisen tulee olla suunniteltua ja tasapuolista kaikille. Strategian tulee olla toimiva. Kaikkiin projekteihin emme tarvitse konsulttien apua vaan katson että kunnan virkamiesten pitäisi olla niin ammattitaitoisia että voivat suunnitella projekteja. Toisaalta jossain asioissa on järkevää käyttää ulkopuolista apua joka sitten maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa.

Emme myöskään saa unohtaa kunnan nuoria ihmisiä. Koska talous on rajoittanut toimintaa ja korona myös nuorilla ei ole ollut paikkoja joissa viettää vapaa-aikaa järkevästi. Tämä on johtanut vahingontekoihin koulujen pihoilla muun muassa Koskenkylässä. Meidän tuleekin tehdä ennalta estävää työtä nuorten kanssa ja myöskin sijoittaa nuoriin. Tätä kautta saamme järkevää toimintaa ja viihtyvyyttä nuorille joka sitten vaikuttaa kokonaisturvallisuuteen kunnassa.

Pelaan itse vielä salibandyä ja katson että mahdollisuus harrastaa tai liikkua on ihmisille erittäin tärkeää. Meidän tuleekin kunnassa varmistaa ihmisten mahdollisuus liikkua tai urheilla jotta meidän asukkaat voisivat hyvin. Tämä toisaalta antaa hyvän kuvan kaupungistamme ulospäin.

Loviisassa on hieno luonto ja saaristo josta kaikki voivat nauttia.
Pitäkää huoli itsestänne, liikkukaa ja voikaa hyvin!

Nimi: Ben Grundström
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Loviisa
Kotipaikka: Koskenkylä
Titteli: Komisario
Sähköposti: bengrundstrom@hotmail.com

Vaaliteemat