Siw Frostdahl-Blomqvist

19

"Haluan työskennellä vilkkaassa kunnassa: Lastentarhat ja koulut antavat lapsille mahdollisuuden kehittyä, missä sekä oppiminen että hyvinvointi ovat tärkeitä. Sijoita hyvinvointiin liikunnan, urheilun ja kulttuurin avulla. Tukea aktiivista yhdistyselämää. Mielekäs vapaa-aika nuorille, joka luo hyviä muistoja ja jotain, johon haluat palata. Luo olosuhteet työllisyydelle ja työpaikoille ensisijaisella teollisuudellamme ja paikallisella yritysmaailmassa. Jatka sosiaali- ja terveydenhuoltopalvelujen kehittäminen muutoksista huolimatta. Että meillä on oikeus toimivaan terveydenhuoltoon ja vanhustenhoitoon sinä päivänä, kun sitä tarvitaan."

Olen keskellä elämää aviomiehen, lasten, talon ja lemmikkieläinten kanssa kaiken siihen liittyvän kanssa. Kiinnostukseni ihmisiä ja yhteiskuntaa kohtaan, josta sain myös paljon kokemusta sairaanhoitajana ja nyt työnjohtajana, haluan, että kaikki tuntevat olonsa mahdollisimman hyväksi olosuhteidensa mukaan.
Kunnossa nyt kolmannen kerran kunnallisvaaleissa. Kahden edellisen jakson kokemusten perusteella haluan jatkaa työskentelyä muiden kanssa löytääksemme ratkaisuja, jotka sopivat meille koko Uuskaarlepyyhyn kunnassa.

Nimi: Siw Frostdahl-Blomqvist
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Uusikaarlepyy
Kotipaikka: Sokaluoto, Uusikaarlepyy
Titteli: Palveluesimies
Sähköposti: siw.frostdahl-blomqvist@nykarleby.fi
Puhelinnumero: 0503525954

Vaaliteemat