Monica Ferm

7

"Hangossa luonto on tärkeä . Pitkäaikaisella suunnitelulla rakennamme hyvän kaupungin möys tuleville sukupolville. "

Eläkeläinen ja elämäntaiteilija. Olen sekä entinen yrittäjä että työntekijä. Kolmen aikuisen lapsen äiti, kahden lapsenlapsen sekä yhden koiran isoäiti. Aktiivinen Punaisen Rististin toiminnassa. Kuluneen ajanjakson aikana olen ollut teknisen lautakunnan jäsen. Jaan aikani luonnosta ja elämästä nauttimisesta sekä harrastuksien, lähinnä taiteesta eri moudoissa,. Teen tarvittaessa pikaisia tuurauksia työelämässä.

Nimi: Monica Ferm
Syntymävuosi: 1955
Kunta: Hanko
Kotipaikka: Hanko
Titteli: Eläkeläinen
Sähköposti: monicaferm@gmail.com

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Terveyden kannalta on tärkeää liikkua, mieluiten luonnossa. Terveet lapset, nuoret, aikuiset ja eläkeläiset merkitsevät pienempiä hoitokustannuksia, ja siksi on tärkeää, että kunta investoi erilaisiin aktiviteetteihin.

On hyvä, että meillä on pururata ja muita valmiita polkuja niille, joilla on vaikeuksia liikkua luonnossa, mutta ainakin yhtä tärkeää on, että säilytämme mahdollisuuden vaihteleviin pintoihin. Käveleminen tai juokseminen luonnollisella polulla on parempi sekä lihaksille, selälle että tasapainotajulle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvä suunnittelu hyvissä ajoin on pitkällä tähtäimellä taloudelle parempi kuin yrittää saavuttaa jotain järkevää ja kestävää tiukalla aikataululla.
Tarvitsemme yrittäjiä takaamaan työpaikkoja asukkaillemme, mutta se ei tarkoita, että meidän on hyväksyttävä mistä tahansa saadaksemme jotain tänne..

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Ei ole aina fiksua olla ensimmäinen ennen kuin tiedät tarpeeksi pystyäksesi arvioimaan seurauksia sekä taloudellisesti että ekologisesti. Etusijalla pitää kuitenkin olla.

Hankon kaltaisessa pikkukaupungissa asukkaille pitäisi olla itsestäänselvyys mahdollista käyttää polkupyöriä paljon enemmän kuin nyt. Suunnittelussa on varmistettava, että pyöräilijöille, ja jalankulkijoille, on aina järkeviä turvallisia vaihtoehtoja ympäri kaupunkia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›