Anne Eriksson

23

""Elinvoimaa oikeilla päätöksillä" "

Muutin n. 25 vuotta sitten Turusta Paraisille ja sitä en ole päivääkään katunut. Kolme poikaani ovat jo aikuisia ja lähteneet maailmalle. Itse asun kahden kissani kanssa Isoniityllä ja kuljen sieltä linja-autolla joka päivä Turkuun töihin. Haluaisin olla mukana rakentamassa Paraisten tulevaisuutta missä kuntalaiset viihtyvät ja voivat elää huolletta mutta missä myös kunnan talous on tasapainossa.

Nimi: Anne Eriksson
Syntymävuosi: 1964
Kunta: Parainen
Kotipaikka: Parainen
Titteli: FM, yliopisto-opettaja
Sähköposti: anne1407eson@gmail.com
Puhelinnumero: 040 7774493
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Julkinen liikenne

Käytän linja-autoa joka päivä työmatkoihini. Mielestäni meillä on tänään hyvin sujuvat linja-autoyhteydet Turkuun ja varsinkin tämä kokeilu pikavuorolla on mielestäni ollut aivan mahtava. Toivoisin että myös jatkossa pääsisi Turkuun linja-autolla n.20 minuutissa. Kun uusi Paraisten liittymä vielä joskus rakennetaan niin matka Paraisilta Turkuun sujuu vieläkin nopeammin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Olen ollut tarkastuslautakunnan jäsen edellisen vaalikauden aikana. Kunnan talous on haastava mutta meillä on kaikki mahdollisuudet rakentaa Paraisista taloudellisesti ja rakenteellisesti vahva, elinvoimainen kunta. Tähän tarvitaan tietysti jämäkkää pääteksentekoa ja toimivaa talouden hallintaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Olen aina harrastanut liikuntaa ja sen myötä ollut myös koko ikäni aktiivinen urheiluseurassa missä edelleen toimin, nykyään enemmän taustajoukoissa. Urheilu- ja liikuntatoiminta edesauttaa monella tavalla kunnan elinvoimaisuutta. Sekä seuroille että muille liikuntaa eri muodossa tuottaville toimijoille, on suotava tukea ja mahdollisuuksia kehittää toimintaansa niin laajoille ryhmille kuin mahdollista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›