Cecilia Ehrnrooth

658

"Toimivan Helsingin puolesta"

Minulla on usean vuoden kokemus Helsingin politiikasta - mm. Helsingin piirin puheenjohtajana ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan varsinaisena jäsenenä. Nyt haluan jatkaa työtäni yhteisen edun ja hyvinvoinnin hyväksi myös kaupunginvaltuustossa. Tulen aina nostamaan sosiaali- ja terveydenhuoltokysymykset pöydälle päätöksenteossa.

Nimi: Cecilia Ehrnrooth
Syntymävuosi: 1972
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Töölö, Helsinki
Titteli: HR-päällikkö
Sähköposti: cecilia.ehrnrooth@sfp.fi
Puhelinnumero: 050 3310244
www: https://ceciliaehrnrooth.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Senioriystävällinen yhteiskunta

Meidän on pidettävä vanhuksistamme huolta, sekä kotona että palvelukodeissa asuvien. Hoitohenkilöstöpulaan on puututtava mm luomalla lisää opiskelupaikkoja hoitoalalle ja varmistamalla, että opiskelijat pysyvät hoitosektorilla valmistuessaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Nuorilla ihmisillä on oltava mahdollisuus osallistua yhteiskuntaan ja löytää paikkansa siinä. Meidän on torjuttava syrjäytymistä, tuettava nuoria selviytymään itsenäisesti elämässään ja luotava uskoa tulevaisuuteen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Toimiva Helsinki on edelläkävijä kunnallisten peruspalvelun kehittämisessä. Joustavalla yhteistyöllä yksityisten toimijoiden, kolmannen sektorin sekä erilaisten asiantuntijajärjestöjen välillä, vahvistamme kaikkien hyvinvointia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›