Stephen Cole

56

""Näytetään esimerkillä tasa-arvo, yrittäjyys, kestävyys, suvaitsevaisuus ja yhteinen vastuu""

Olen eläkkeellä oleva liikemies / yrittäjä, kotoisin Isosta-Britanniasta ja olen työskennellyt yrittäjänä suurimman osan työelämästäni.

Walesssä minut valittiin paikallisen yrittäjäjärjestön puheenjohtajaksi yli kahden kymmenen vuoden ajaksi. Toimin myös useamman vuoden Ison-Britannian kansallisen yritysjärjestön, pienyritysten liiton puheenjohtajana.

Olen myös toiminut useissa tehtävissä Euroopan unionin rakennerahastokomiteoissa. Britannian hallitus nimitti minut edustamaan yrityssektoria Walesin Euroopan unionin Euroopan sosiaalirahastossa (ESR). Tämä komitea hyväksyi ja seurasi hankkeiden rahoitusta koko Walesissa.

Vuonna 2004 minut nimitettiin paikallisen läänineuvoston eurooppalaisen komitean puheenjohtajaksi, joka vastasi eurooppalaisen rahoituksen valvonnasta paikallisen läänin / kunnan alueella. Minulle osoitettiin kunnioitusta kaikesta toimimisesta näiden järjestöjen parissa, kun sain kuningatar Elizabethilta kutsun Buckinghamin palatsin kutsuille.

Suomessa ollessani perustin ”British in Finland” yhdistyksen. Perustin tämän yhdistyksen auttamaan Suomessa asuvia Britannian kansalaisia Brexitiin liittyvissä asioissa. Olen myös Anglo Finnish Guildin (entinen Suomen Kirkon Kilta) rahastonhoitaja.

Minulla on suomalainen vaimo ja suomalainen perhe joka asuu Kirkkonummella. Olen käynyt Suomessa joka vuosi vuodesta 1974 lähtien. Kirkkonummi ja Suomi ovat nyt kotini.

Minulle on kunnia olla ehdokkaana Kirkkonummen kunnallisvaaleissa. Toivon saavani Kirkkonummelaisten luottamuksen ja tuen. Toivon, että kokemuksistani ja toimistani on hyötyä Kirkkonummelle.

Tehdään yhdessä Kirkkonummesta vauras ja turvallinen paikka meille kaikille asua, työskennellä, opiskella ja viettää vapaa aikaa.

Nimi: Stephen Cole
Syntymävuosi: 1952
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: kuntakeskus
Titteli: Kauppatieteiden maisteri - eläkkeellä oleva liikemies
Sähköposti: stephencoleSFP@outlook.com
Puhelinnumero: 0403611283

Vaaliteemat

Kotouttaminen

On tärkeää, että kaikki Kirkkonummella asuvat asukkaat tuntevat olevan osana yhteisöä / kuntaa ja ovat tasavertaisesti edustettuina kaikilla tasoilla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Työllisyys antaa kunnalle ihmisarvoa ja kykyä huolehtia perheestä, yhteisöstä ja maasta. Yrittäjyys auttaa tuomaan kyseisen työpaikan yhteisöön / kuntaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›