Christina Landén

32

"Vielä parempi Raasepori! Haluan olla mukana luomassa vielä parempaa kuntaa. Ehkä voin tuoda jotakin näkökulmaa politiikkaan jossa mielellään pidän lasten ja nuorten asioita tärkeinä. Minua kiinnostaa myös tasa arvo ja yhdenvertaisuus, kuin myös ilmasto kysymykset. Näitä asioita ei voi minun mielestäni vähätellä enää 2021."

Olen asunut Tammisaaressa 25 vuotta ja kasvattanut lapseni kunnassa. Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja ja opettaja. Olen työskennellyt suomenkielisissä ja ruotinkielisissä päiväkodeissa ja kouluissa Raaseporissa. Nyt omat lapset ovat muuttaneet kotoota ja minulla on aikaa uusille haasteille. Ehkä nyt on politiikan vuoro.

Nimi: Christina Landén
Syntymävuosi: 1972
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Tammisaari
Titteli: Opettaja
Sähköposti: christina.landen@outlook.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Tasa-arvo

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus kysymykset ovat lähellä minun sydäntä. Toivon että kaikki kunnassamme tuntevat että ovat yhtä tärkeitä ja saavat yhtä hyvää palvelua. Olen itse kaksikielinen ja haluan että suomenkieliset viihtyvät Raaseporissa.
Olen Svenska kvinnoförbundetin paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen. Seuraan aktiivisesti tasa-arvo keskusteluja mediassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Etenkin coronan takia joudumme miettimään miten voimme edistää asukkaiden hyvinvointia. Kaikki projektit ja hankkeet jotka voivat lisätä viihtyvyyttä ja osallisuuden tunnetta ovat tärkeitä. Ajattelen myös että on ihmisiä jotka tarvitsevat apua ja heitä jotka mielellään auttaisivat muita. Luulen ja toivon että tällaista toimintaa voisi järjestää vielä enemmän. Kunnan rahat eivät riitä kaikkeen.
Toivon myös että koulupsykologeja palkataan lisää. On tärkeää että oppilaat saavat apua varhaisessa vaiheessa eivätkä joudu kärsimään turhan kauan ennenkuin saavat apua.
Tarvitsisimme lisää veronmaksajia kuntaamme. Luulen että me yhdessä voimme luoda positiivisempaa kuvaa ulospäin ja sillä tavalla houkutella ihmisiä muuttamaan tänne.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Ilmastokysymykset eivät voi enää 2021 puuttua tärkeiden asioiden listalta. Lisää kevytliikenneväyliä ja toimiva julkinen liikenne ovat tärkeitä. Ehkä voimme houkutella matkailijoita kuntaamme jos meillä on tarjota luonnossa tekemistä ja elämyksiä jotka ovat ilmastoystävällisiä. Näin voimme jopa luoda uusia työpaikkoja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›