Christer Holmlund

604

"Espoossa rakennetaan tulevaisuutta! Kasvatus, koulutus ja hyvinvointi ovat investointeja tulevaisuuteen. Tämän rakentamiseen tarvitaan visioita ja asiantuntemusta. Olen käytettävissä."

Olen 53-vuotias kasvatustieteen maisteri (luokanopettaja). Minulla on laaja kokemus eri tehtävistä kasvatusalalla, olen toiminut luokanopettajana ja rehtorina Kaunaisissa, olen ollut asiamiehenä sekä toiminut kuusi vuotta puheenjohtajana Finlands svenska lärarförbudetissä (FSL). Tällä hetkellä toimin pääsihteereinä Pohjoismaisten opettajajärjestöjen yhteistyöneuvostossa NLS (80 %) ja Opetusalan ammattijärjestössä OAJ kansainvälisten asioiden päällikkönä (20 %).

Poliitikkona minulle on tärkeätä olla mukana kehittämässä Espoon sivistys-, opetus- ja kasvatuspalveluja niin että ne ovat kansallisesta näkökulmasta maan parhaita. Näissä asiakokonaisuuksissa minulla on laaja kokemus ja osaaminen, jota olen halukas käyttämään vaikuttamistyössä Espoossa. Tulevaisuuden kaupungin menestystarina perustuu kasvatus- ja opetuspalveluiden laatuun.

Satsaaminen opetuksen on kestävä investointi tulevaisuuteen.

Nimi: Christer Holmlund
Syntymävuosi: 1968
Kunta: Espoo
Sähköposti: christer.holmlund.sfp@gmail.com
Puhelinnumero: 0405329800

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Tulevaisuuden Espoo rakentuu kestäville talousratkaisuille. Ensin kuntalaisten peruspalvelut kuntoon ja sen jälkeen investoidaan infrastruktuurin kehittämiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Tulevaisuuden Espoo turvaa kasvatus- ja opetusalan resurssit ja tarjoaa tavoitteellista varhaiskasvatusta ja laadukasta koulutusta kaikenikäisille oppijoille. Laatua varmistavat pätevät ja motivoituneet työntekijät.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Tulevaisuuden Espoo panostaa ennalta ehkäisevään ja hyvinvointia lisäävään työhön. Se tarkoittaa mielekästä vapaa-ajan toimintaa niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin ikäihmisillekin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›