Cecilia Achrén

16

"Turkuun mahtuu koko elämä! "

Turussa on meneillään jatkuvia muutoksia ja parannuksia. Meidän on huolehdittava vahvan talouden luomisesta parhailla mahdollisilla edellytyksillä yrittäjyydelle, vihreästä ja kauniista kaupunkikuvasta, hyvistä liikunnan ja hyvinvoinnin mahdollisuuksista sekä maailmanluokan peruspalveluista

Syntynyt Heidekenillä ja asunut koko elämä Turussa. Kauppatieteiden maisteri Åbo Akademi Hankenilta ja yhdistystoiminnassa aktiivinen. Partio, jalkapallo ja luonnossa oleminen on parasta, mitä tiedän!

Nimi: Cecilia Achrén
Syntymävuosi: 1990
Kunta: Turku
Kotipaikka: Turku, Portsa
Titteli: Toiminnanjohtaja
Sähköposti: cecilia.achren@gmail.com
Puhelinnumero: +358405005548

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Tarvitsemme lisää toimenpiteitä työllisyyden lisäämiseksi! Digitalisoinnin ja tehokkaan kaupunkisuunnittelun kautta pidämme talouden vakaana ja edistämällä innovatiivisia ratkaisuja, palvelutasoa karsimatta, pidämme kaupunkilaiset tyytyväisinä!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Jokaiselle lapselle ja nuorelle on taattava mielekäs harrastus. Turku tarvitsee enemmän palloilu- ja liikuntahalleja. Kaupungin tulee panostaa ulkoliikuntamahdollisuuksiin. Ulkokentät pitää hyödyntää myös talvella, lämmittämällä tai tekojään avulla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

"Yhdessä kohti hiilineutraalia Turku 2029" - Kyllä!
Liikenteen päästöjä pitää vähentää esim. rakentamalla uusia pyöräilyteitä ja kehittämällä julkista liikennettä. Turun tulee hankinnoissaan ottaa huomioon ympäristöyvaatimukset esim.urakka-ja rakennushankkeissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›