Carola Juselius

35

"Kunta ja kylät. Yhdessä. Kanssani"

52 vuotias syntyperäinen kaksikielinen Sipoolainen. Ensimmäistä kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa. Olen VBO valtuustonjäsen sekä Sipoon yhteisen kirkkovaltuuston jäsen.
Saman katon alla kanssani asuu mieheni, kaksi lasta ja koira. Kaksi vanhinta lasta ovat jo muuttaneet omilleen. Vapaa-ajallani harrastan PokemonGo pelaamista sekä käyn säännöllisesti talviuimassa. Haluan auttaa muita ihmisiä siinä missä voin. Siksi linjani tulee olemaan erittäin maa- ja ihmisläheinen. Pelaan joukkuepeliä, en tykkää "minä, minä, minä" linjasta koska loppupelissä kukaan ei tee Sipoosta paremman paikan yksin vaan siihen tarvitaan meidät kaikki. Valtuustossa tarvitaan osaamista tehdä töitä kaikkien kanssa, yli puolue- että kielirajojen.

Nimi: Carola Juselius
Syntymävuosi: 1968
Kunta: Sipoo
Kotipaikka: Kirkonkylä/Sipoo
Titteli: Tietoturvavastaava
Sähköposti: carola.juselius@gmail.com
Puhelinnumero: 040 772 71 33
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Tasa-arvo

Haluan työskennellä jokaisen sipoolaisen viihtyvyyden eteen. Haluan että Sipoossa on vähän enemmän hauskaa, vähän enemmän inhimillinen, vähän asiakasystävällisempi kuntana. Haluan tehdä töitä sellaisien asioiden eteen, jotka monet ajattelevat olevan ”turhia” tässä ajassa, kun pitää vain säästää. Mutta näitä on asioita, jota lisäävät viihtyvyyttä asua ja toimia Sipoossa – silloin yleensä jokainen jaksaa ja viitsii vielä mennä pari metriä ekstraa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

HSL sisäiseen liikenteeseen Sipoossa pitää panostaa. Vuoroja jokaisesta kylästä kaikkina päivinä joko Nikkilään tai Söderkullaan jotta sieltä pääsee sitten Porvooseen/Keravalle/Itäkeskukseen tai Helsinkiin. Nikkilästä pitää olla suora linja Helsinkiin/Helsingistä päivittäin, myös iltaisin.
En puolla junamatkustajaliikennettä Nikkilä-Keravan välillä koska hinta (sekä eurot, luonto että kasvu) ei ole Nikkilälle hyvä. Tämä liikenne palvelisi ainoastaan Nikkiläläisiä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Yksi tai kaiksi Icehearts -joukkuetta perustettavaa Sipooseen. Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, joukkuetyöstä, tukityöstä ja perhetyöstä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›