Carl-Johan Kajanti

72

"Elävät kylät, omistautuneet asukkaat - katse eteenpäin, historiaamme kunnioittaen."

Olen 14. sukupolven Långvikilainen. Asun vaimoni, kahden lapsemme ja Elmer-koiran kanssa Honskbyssä. Kunnallispolitiikka on parhaillaan osallistavaa ja pyrkii varmistamaan että kaikkien ääni kuuluu. Vaikka jokaisen valtuuston jäsenen kuuluu ajatella Kirkkonummea kokonaisuutena, on tärkeä, että mahdollisimman monelta kylältä on valtuustossa edustus.

Vapaa-ajalla pelaan jalkapalloa, golfia tai tennistä. Myös ulkoilu, perhe-elämä ja ystävien tapaaminen ovat minulle tärkeitä asioita.

Nimi: Carl-Johan Kajanti
Syntymävuosi: 1980
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Långvik
Titteli: Kunnanvaltuuston ja yhdyskuntatekniikan lautakunnan jäsen.
www: https://kommunalval.sfp.fi/fi/ehdokkaat/carl-johan-kajanti/

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Panostus hyvinvointiin on hyvä investointi. Tämä sanottuna meillä on iso investointipaine perusaioiden äärellä, siihen asti kunnes kaikki koululaiset saavat käydä koulua terveissä rakennuksissa. Ei ole hyväksyttävää, että oppilas joutuu käymään koulunsa naapurikunnassa terveyssyistä. Nykymenolla menetämme kohta, oppilaiden lisäksi, myös veronmaksajia ja juurtuneita Kirkkonummelaisia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Kirkkonummen pitää edelleen parantaa työtä yrittäjyyden edistämiseksi. Kunta voi toimia mahdollistajana ja kunnan pitää aktiivisesti houkutella yrittäjiä ja yrittäjyyteen. "Jokainen yrittäjä ja jokainen yritys on meille tärkeä" -asennetta kaipaisin lisää. Työpaikkoja, (lähi)palveluita, verotuloja: näitä ei ole liikaa. Jokainen kirkkonummelainen voi auttaa talkoissa hyödyntämällä paikallisia palveluita mahdollisimman tehokkaasti. Koronan aikana on ollut ilo huomata kuinka moni onkin toiminut juuri näin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Kirkkonummi ei ollut riittävän valmis vastaamaan Koronan tuomaan pientalokysyntään. Onneksi asia on liikahtanut oikeaan suuntaan, ja usea lähivuosien kaava on pientalopainoitteista rakentamista. Keskusta pitää saada kuntoon ja eläväksi. Elävä keskusta on paras keino kitkeä turvattomuuden tunnetta. Toivon että useampi voisi rakentaa yleiskaavan varassa, tuoden lisää verotuloa ilman kunnan suuria infrakustannuksia. Tämä olisi tärkeä myös kylien elinvoimalle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›