Carita Backas

53

Olen syntynyt ja kasvanut Espoossa ja Helsingissä, missä aloitin myös urani sairaanhoitajana. Opiskelujen aikana tapasin mieheni ja asuttuamme Helsingissä ja Nauvossa muutimme Kemiöön, mieheni perhetilalle, jossa asumme edelleen ja harjoitamme maataloutta.

Haluan työskennellä löytääkseni terveydenhuoltouudistuukseen ratkaisuja, jotka ovat hyviä sekä kunnan asukkaille että kunnalle. Viimeiset neljä vuotta olen ollut peruspalvelulautakunnan jäsen, aluksi varajäsenenä, myöhemmin varsinaisena jäsenenä. Koko työelämäni olen työskennellyt terveydenhuollossa, sekä potilaiden että hallinnon parissa.

Vapaa-ajan harrastukset, kuten kulttuuri, urheilu ja yhdystoiminta, tukevat ja kannustavat asukkaita erilaisiin toimintoihin. Nämä ovat tärkeitä kaiken ikäisten fyysisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Nyt on ensiarvoisen tärkeää, että kunnan ja kolmannen sektorin välinen yhteistyö säilyy ja vahvistuu edelleen, koska kunta on vastuussa terveyttä edistävästä toiminnasta myös terveydenhuollon uudistuksen jälkeen.

Vapaa-ajan asukkaat ovat tärkeä resurssi, jotta voimme ylläpitää ja kehittää palveluita ja palveluvalikoimaa kunnassamme.

Kunnassa on nyt edessä suuria muutoksia ja tarvitsemme rohkeutta tehdä päätöksiä yhdessä.

Nimi: Carita Backas
Syntymävuosi: 1953
Kunta: Kemiönsaari
Kotipaikka: Kemiö
Titteli: Eläkeläinen
Sähköposti: carita.backas@kitnet.fi
Puhelinnumero: 050 544 3564