Ida Michaelsdotter Boberg

5

Ida, 27 vuotta vanha.

Olen hieman perfektionisti. Itsepäinen, hyvällä tavalla ja aina innokas oppimaan jotain uutta. Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja yritän kehittää tätä taitoa mahdollisimman hyvin. Vietän mieluiten vapaa-aikaa hyvän sarjan edessä tai tee-se-itse-projektin kanssa.

Nimi: Ida Michaelsdotter Boberg
Syntymävuosi: 1994
Kunta: Luoto
Kotipaikka: Luoto
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Tasa-arvo

Tasa-arvoisuus tarkoittaa minulle sitä, että katsomatta henkilön sukupuoli-identiteettiä, ikää, vammaisuudesta, seksuaalista suuntautumista, etnisyyttä, uskontoa tai taloudellista tilannetta, pitäisi kaikilla olla samanlaiset edellytykset ja mahdollisuudet.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Viime vuosina jonkinlaista psyykkistä epäterveyttä kokevien nuorten määrä on lisääntynyt jatkuvasti ja sitä kautta osa on ajautunut käyttämään huumeita. Huumevastaisessa työssä ei

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Haluan tehdä työtä ilmastotietoisemman arjen puolesta. Jos esimerkiksi valitsemme paikallisesti tuotettua ruokaa, autamme pitämään luonnon puhtaana ja opetamme samalla yhteiskunnan nuorimmille luonnon tärkeydestä eloonjäämisemme kannalta. Sillä pääsemme jo hyvään alkuun. Arjen pienet valinnat ovat tärkeitä tuleville sukupolville.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›