Håkan Blomberg

582

"Turvallinen ja terveellinen elinympäristö."

Paljasjalkainen Espoolainen joka on nähnyt kaupungin kehittyvän maalaiskunnasta siihen mitä se on tänään, eli Suomen toiseksi suurin kaupunki. Osallistun mielelläni asioihin jotka ovat sydäntäni lähellä kuten luonto, urheilu ja turvallinen asuinympäristö. Kulttuuriperinnön vaaliminen on myös tärkeää.
Tällä hetkellä olen keskuvaalilautakunnan jäsen.

Työnantajani HELCOM on yhteistyöelin Itämeren valtioiden välillä Itämeren suojelemiseksi. Vapaa-aika täytty aktiviteeteillä urheilun, kotiseututoiminnan ja politiikan parissa. Olen aktiivisesti mukana näiden seurojen luottamustehtävissä. Golf on minun henkilökohtainen suosikkiurheilu jota harjoitan ympärivuotisesti.

Nimi: Håkan Blomberg
Syntymävuosi: 1957
Kunta: Espoo
Sähköposti: hakan.blomberg@outlook.com

Vaaliteemat

Urheilu ja liikunta

Terveellisen ja pitkän elämän rakentaminen alkaa heti syntymän jälkeen. Tasapaino työn, liikunnan ja urheilun sekä muun vapaa-ajan välillä ovat tärkeitä tyydyttävän elämän saavuttamiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Meidän on huolehdittava hyvin ympäristöstämme jotta meidän lapsilla ja lapsenlapsilla olisi jotain jäljellä mistä nauttia. Emme saa tuhlata resurssejamme ja tämä on asia jota on huomioitava kaikissa yhteiskuntaamme koskevissa päätöksissä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›