Antti Koivukangas

111

"Ihmiset tapaavat kuunnella kun puhun. Tuo sinäkin äänesi kuuluviin!"

Synnynnäinen sekä pois- että takaisinmuuttanut Pietarsaarelainen, jonka tie on vienyt Kråkholmasta Oinaansaareen. Matkan varrella olen opiskellut Turussa ja Vaasassa ja tehnyt mittavan uran Ylen ruotsinkielisen urheilutoimituksen palveluksessa. Tänään työelämää säväyttää viestintä- ja markkinointihommat Snellmanilla.

Vapaa-ajalla laulan mieskuorossa, juontelen tapahtumia, juoksen metsässä ja valmennan paikallisen punaisen jalkapallojoukkueen juniorimaalivahteja. Loppuaika kuluukin sitten perheen parissa, johon kuuluu kihlattu, kaksi alaikäistä poikaa ja Jack Russel-terrieri.

Nimi: Antti Koivukangas
Syntymävuosi: 1978
Kunta: Pietarsaari
Kotipaikka: Pietarsaari
Titteli: viestintäsuunnittelija, valtiotieteiden maisteri
Sähköposti: anttimikaelkoivukangas@gmail.com
Puhelinnumero: +358408691293

Vaaliteemat

Yrittäminen ja työllisyys

Ei ollut kunnan taloustilanne ihan timanttinen ennen pandemian saapumista meidän leveysasteille, eikä tulevat neljä vuotta tule olemaan helppoja millään tavalla. Meidän on pystyttävä alueelliseen yhteistyöhön jossa elinkeinoelämälle luodaan mahdollisimman hyvät edellytykset kasvaa ja sen kautta myös kannustaa yrittäjyyteen. Hyvin hoidettu talous luo perustan kaikelle sille mukavalle tekemiselle jota kuntalaisille halutaan tuottaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Urheilu ja liikunta ovat olleet lähellä minun sydäntä aina ensimmäisistä junnutreeneistäni kuusivuotiaana Bonäsin koulun salilla, urheilutoimittajaurani kautta tämän päivän valmentaja-arkeen. Meidän on pystyttävä tarjoamaan kaikille kuntalaisille mahdollisuus mielekkääseen liikkumiseen, ikään katsomatta. Urheilulla ja liikunnalla on sitä paitsi erittäin tärkeä sosiaalinen tehtävä yhteiskunnassamme, ja liikkuva kansa myös voi paremmin. Jokainen liikuntaan ja urheiluun panostettu euro on pitkällä ajanjaksolla palkitseva sijoitus.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Kunnallisessa päätöksenteossa koulutusta koskevat kysymykset nousevat isoon rooliin tulevien neljän vuoden aikana. Päättäjinä meidän on luotava parhaat mahdolliset edellytykset kaikille lapsille ja nuorille käydä koulua joka on sekä turvallinen että merkityksellinen. Tämä koskee koko kaarta varhaiskasvatuksesta ammattikouluihin ja lukioon asti. Tärkeitä kysymyksiä ovat sen ohella myös kouluympäristön ja koulumatkat sekä mahdolliset harrastustoiminnat koulupäivän yhteydessä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›