Anna Hellberg

599

"Lähiluonto ja rohkeat ilmastotoimet!"

Toimin RKP-nuorten tiedottajana ja poliittisen aikakauslehti Liberin päätoimittajana. Journalistiikan kandidaatintutkinto, työkokemus monelta alalta sekä asuminen monessa eri maassa on antanut minulle avoimen ja empaattisen suhtautumisen maailmaan ja ihmisiin eri taustoista. Olen ennen kaikkea diplomaattinen, mutta pidän myös periaatteista kiinni tarpeen tullen. Seuraamalla minua Instagramissa voit tutustua lähemmin ajatuksiini! @helllunen (3 L:ää)

Nimi: Anna Hellberg
Syntymävuosi: 1996
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Espoo – Tapiola
Titteli: RKP-nuorten tiedottaja ja Valtiotieteiden kandidaatti
Sähköposti: anna@su.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Espoon tulee olla rohkeiden ilmastotoimien edelläkävijä ja samalla pitää asukkaiden lähiluontoa suuressa arvossa. Myös suuret ilmastoteot voivat alkaa paikalliselta tasolta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

RKP-nuorten kuntavaaliohjelmassa lukee, että tahdomme Suomeen maailman työmyönteisimmät kunnat. Nuorten yrittäjyyttä tulee tukea ja kannustaa, työllisyyteen tulee panostaa ja tasa-arvoisten työmarkkinoiden eteen tulee tehdä töitä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Riittävät resurssit koulutuksessa ja sote-palveluissa, ja näillä aloilla työskentelevien kuunteleminen ja kunnioittaminen ovat asukkaiden hyvinvoinnin avain. Hyvinvoivat asukkaat ovat kaiken muun perusta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›