Anita Sundman

67

"Alueellista, kunnallista sekä paikallista elinvoimaa"

Yhteiskunnan kehittämisestä kiinnostunut valtiotieteilijä ja ekonomi. Toimin uraohjaajana ja koordinaattorina, Åbo Akademin palveluksessa. Toista kautta valtuutettuna, kunnanhallituksen varapuheenjohtajana, aktiivinen useissa yhdistyksissä ja hallituksissa. Kolmen aikuisen lapsen äiti, asun Österhankmossa mieheni kanssa. Olen aktiivinen liikunnan harrastaja, veneilijä ja elinikäinen oppija.

Nimi: Anita Sundman
Syntymävuosi: 1966
Kunta: Mustasaari
Kotipaikka: Österhankmo
Titteli: uraohjaaja, koordinaattori
Sähköposti: anita.sundman@netikka.fi
www: https://sundmans.wordpress.com

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Elinvoimaa, sekä paikallisesti että alueellisesti on osa kestävää taloutta ja hyvinvoivaa elinkeinoelämää. Mustasaaren ja Vaasan seutu ovat riippuvaisia toisistaan – se, mitä teemme Mustasaaressa voi myös vaikuttaa koko alueen elinvoimaan ja kilpailukykyyn. Alueen kehittäminen edellyttää sekä suuria, alueellisesti merkittäviä, että paikallisia hankkeita, ja palvelutasoa, joka vastaa sekä asukkaiden että yrittäjien tarpeita, taloudelliset mahdollisuudet huomioon ottaen.
- Innovatiivisin keinoin kehittää uusia tapoja toteuttaa kunnallisia hankkeita yritysten, yhdistyksien, eri toimijoiden kanssa.
- Yhteisten näkemyksien luomiseksi naapurikaupungin kanssa, kaipaamme entistä enemmän vuorovaikutusta kuntien virka- ja luottamushenkilöiden välillä kehityksen takaamiseksi.
- Kauniit kylämme ovat tärkeä osa kunnan ja seudun kilpailukykyä. Mustasaari tarjoaa asumista jokaiseen makuun, lähellä luontoa, työpaikkaa, maailmaa.... Tätä pitäisi myös tukea ja markkinoida.
- Kehittäessämme Pohjanmaan hyvinvointialuetta, kehitämme Mustasaarta sekä organisaationa, että palvelun tuottajana. Kunnan tulisi sopeutua uusiin tilanteisiin sekä muuttuvaan talouteen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›