Johan Ångerman

127

"Yhteistyötä kestävän kehityksen ja edistyksen hyväksi"

Pohjanmaa on paikkani maailmassa, Vaasa on kotini. Olen naimisissa ja ja minulla on kaksi aikuista lasta, sekä kissa. Vapaa-aikanani harrastan musiikkia ja saaristoelämää. Laulan kuorossa ja kvartetissa.

Teen mielelläni työtä sen eteen, että kaunis kaupunkimme ja fantastinen saaristomme olisi yhä houkuttelevampi ja saavutettavampi alue meille, jotka asumme täällä, heille jotka haluavat muuttaa tai palata tänne sekä heille, jotka tulevat vierailemaan.

Saavutettavuus on kaikille tärkeätä, sekä kaupungissa että saaristossa. Teen joka päivä työtä paremman rakentamisen puolesta, jotta rakennuksissamme, varsinkin julkisissa rakennuksissamme olisi terveempi sisäympäristö. Tämä tuntuu minulle rakennusalan yksityisyrittäjänä luonnolliselta. Minulle on tärkeätä, että me joka tasolla, ei pelkästään rakennusalalla, käytämme paikallisia resursseja sekä raaka-aineita.

Aikaisemmat luottamustehtäväni ovat kahdeksan vuotta varamiehenä Vaasan kaupunginvaltuustossa. Yhtä kauan olen toiminut Rakennus- ja Ympäristölautakunnan puheenjohtajana.

Nimi: Johan Ångerman
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Vaskiluoto
Titteli: Rakennusarkkitehti