Andraé Holmberg

16

"Hyvinvointia lapsille ja nuorille."

Olen 42 vuotias peruskoulun opettaja, ja perheeseeni kuuluvat vaimo ja kaksi lasta, toinen kouluikäinen ja toinen on päiväkodissa. Muutimme Kauniaisiin puolitoista vuotta sitten ja viihdymme todella hyvin.

Vaikka olen hiljattain muuttanut Kauniaisiin, niin kaupunki on minulle tuttu. Olen jo neljätoista vuotta toiminut teknisen työn opettajana Kauniaisissa, olen myös opettanut tietotekniikkaa ja istunut koulun johtoryhmässä.

Kuntoilen mielelläni ja Kauniainen tarjoaa tähän monipuoliset puitteet kävelyetäisyydellä. Urheilen jotta voin hyvin, ja usein käydään myös perheen kanssa kävelyillä lähiympäristössä.

Kauniaisissa on paljon hyvää, ja ymmärrän hyvin miksi kaupungin asukkaat saattavat olla maailman onnellisimpia. Haluan säilyttää huvilakaupungin ja viheralueet, jotka ovat osa kaupungin identiteettiä. Samalla ymmärrän että kaupunkia tulee kehittää kestävään suuntaan.

Haluan säilyttää Kauniaisten luonnonläheisen lähiympäristön, kun kaupunkia kehitetään ja tarjota aktiviteettejä kaikille, sekä kehittää hyvinvointia lapsille ja nuorille.

Nimi: Andraé Holmberg
Syntymävuosi: 1979
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: Opettaja, KM