Elin Andersson

"Haluan nähdä pitkäaikaisia päätöksiä tulevien sukupolvien ja ympäristön puolesta."

Olen sosiaalinen ja aktiivinen henkilö, jolla on kokemusta erilaisten projektien johtamisesta. Vapaa-ajalla miekkailen. Omistan kissan nimeltä Dallas ja olen töissä kansainvälisten asioiden koordinaattorina.

Arvostan ympäristöasiat ja olen yrittänyt edistää niitä. Istun Uudenmaan jätehuoltolautakunnan puheenjohtajan missä ollaan mm. tehnyt töitä muovikeräysten lisääntymiseen. Olen myös mukana A-asuntojen hallituksessa missä mm. on satsattu aurinkopaneeleihin.

Nimi: Elin Andersson
Syntymävuosi: 1989
Kunta: Porvoo
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: VTM
Sähköposti: elin.ea.andersson@gmail.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Ilmastoälykäs kunta

Kunta tasolla voidaan tehdä paljon. Ympäristö on huomioitava esim. kilpailutuksessa ja rakentamisessa. Erilaisia energia ratkaisuja pitäisi selvittää ja Porvoo pitäisi panostaa enemmän sisäiseen joukkoliikenteeseen toimivuuteen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Kaupunki on pysyvä ajankohtaisena, että saadaan uusia asukkaita ja yrittäjiä. Se vaatii kehitystä ja pitkäaikaisia päätöksiä. Perus palvelut kuten koulut ja päiväkodit pitäsi olla kunnossa ja rakentaminen pitäsis tehdä ympäristöystävällisemmin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Ennakoiva toiminta on tärkeä. Se voi tarkoittaa isoja säästöjä sosiaali- ja terveysalalla. Esimerkiksi tukea pienlapsiperheille neuvolan kautta, toimiva päiväkoti ja vapaa-aika toimintaa myös perheille, jossa tehdään vuorotöitä, sekä tukea kaikkien ikäisten harrastustoimitaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›