Linda Ahlblad

641

"Hyvinvointi, lähiluonto, kulttuuri, Keskuspuisto ja Helsinki-Malmin lentoasema. Ei rumaa arkkitehtuuria, korruptiota eikä virkamiesjohtamista."

Olen Helsingin kaupunginvaltuuston ja tarkastuslautakunnan varajäsen, Pauhu Oy:n toimitusjohtaja ja ruotsintaja sekä Minervaskolanin johtokunnan ja Kites ⁠–⁠ Suomen kieliklusterin puheenjohtaja. Olen myös Suomen kielipalveluyritykset SKY:n hallituksen jäsen, Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton (SKTL:n) jäsen, Töölön RKP:n rahastonhoitaja ja RKP:n Helsingin piirihallituksen jäsen.

Synnyin Helsingin Naistenklinikalla tammikuun 12. päivänä 1978 ja asuin lapsuuteni Ullanlinnassa. Kirjoitin ylioppilaaksi ruotsalaisesta Norssista vuonna 1996 ja opiskelin ruotsin kielen kääntämistä, yleistä kielitiedettä ja kieliteknologiaa Helsingin yliopistolla sekä elämysmatkailua Länsi-Lapin ammatti-instituutissa Muoniossa.

Asun Etu-Töölössä aviomieheni, kolmen kuusi–⁠kymmenvuotisten lapsemme ja kääpiösnautserimme kanssa. Perheeni on kaksikielinen ja lapset käyvät ruotsinkielistä ala-astetta ja esikoulua. Arjessani tärkeimpiä asioita ovat laatuaika perheen kanssa, yrittäjyys ja ulkoilu.

Nimi: Linda Ahlblad
Syntymävuosi: 1978
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Etu-Töölö, 00100 Helsinki
Titteli: Yrittäjä
Sähköposti: linda@lindaahlblad.fi
Puhelinnumero: +358408668669
www: https://lindaahlblad.fi/
Jäsenenä:

Vaaliteemat